Okul Müdürümüz Rıfat FIRAT, Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK'la görüştü.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, Batman'da "Ziya Öğretmen ile Eğitim buluşmaları" programında öğretmenlerle bir araya geldi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda TOBB Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri türküler seslendirdi. Sayın Bakanımız Selçuk, sahnedeki öğrencileri kutladı.

Geçen hafta Milli eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilimize geldi. Okulumuz Müdürü Rıfat Fırat, Kübra Kölke ve okul öncesi öğretmeni Hüma Coşar, Bakanımız Sayın Ziya Selçuk'la görüştü. Batman'an geldiğinden ötürü son derece mutlu olduklarını ifade ettiler. Okul Müdürümüz Rıfat Fırat, Milli Eğitim Bakanına isimli öğretmen önlüğü hediye etti. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk da, Müdürümüz Rıfat Fırat'ı Başkent Ankara'ya davet etti. Bu arada Müdürümüz Fırat, Valimiz Sayın Hulusi Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut Kurtaran ile bir görüşme yaparak, okulun eksikliklerini iletti.

14-11-201914-11-201914-11-201914-11-201914-11-2019

Yayın: 14.11.2019 - Güncelleme: 26.12.2019 13:24 - Görüntülenme: 37148