"Okul Temelli Mesleki Gelişim"

Petrolkent Mahallesinde bulunan 16 Mayıs İlkokulumuzda Öğretmen ve Okul Yöneticilerinin Mesleki Gelişiminde Yeni Yaklaşımlar projesi kapsamında başlatılan "Okul Temelli Mesleki Gelişim" programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü koordinesinde yürütülen "Öğretmen ve Okul Yöneticilerinin Mesleki Gelişiminde Yeni Yaklaşımlar" projesi kapsamında başlatılan Okul Temelli Mesleki Gelişim programına okulumuzda görev alan idareci ve öğretmenlere etkili iletişim semineri verildi.

29-02-2024

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 09:30 - Görüntülenme: 32