Minik öğrencilerin ‘Yerli Malı’ haftası sevinci

Petrolkent Mahallesinde bulunan 16 Mayıs İlkokulunda düzenlenen ‘Yerli Malı’ haftasına öğrenciler ilgi gösterdi.

YERLİ MALI HAFTASI SEVİNCİ

Yerli Malı haftası nedeniyle Batman’ın 16 Mayıs İlkokulunda düzenlenen etkinliğe öğrenciler, veli ve öğretmenler ilgi gösterdi. Petrolkent Mahallesi’ndeki 16 Mayıs İlkokulu Müdürümüz Mehmet Salih Kartal ve öğretmenlerinin düzenlediği etkinliğe velilerde destek verdi. Okul Müdürümüz Mehmet Salih Kartal, öğrencilere ‘Yerli Malı’ kullanma bilincine yönelik düzenledikleri etkinliğe velilerin de destek verdiğini ifade etti. Okul Müdürümüz Kartal, şunları kaydetti; “Tüm okullarda olduğu gibi biz de okulumuzda Yerli Malı haftası etkinliğini gerçekleştirdik. Öğrenci ve velilerimizin destek verdikleri etkinliğimiz ilgi gördü. Emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.”

26-12-202326-12-202326-12-2023

Yayın: 26.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 13:30 - Görüntülenme: 96