Kas

Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin'in eşi İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Görevlisi Ebru Şahin,  16 Mayıs İlkokulu ve Anaokulumuzu ziyaret etti.

Kas

Petrolkent Mahallesi 16 Mayıs İlkokulu bünyesindeki Anasınıf C şubesi minikleri birbirinden renkli çalışmalara imza attı.

Kas

2019 Ekim ayı değerler eğitimi ´´Saygı´´ konulu yapılan yarışma sonucu 4/C sınıfı seçilmiştir.

Ekm

16 Mayıs İlkokulu'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Ekm

Bu yıl Batman'da düzenlenen 3. Kitap fuarı okulumuz öğrencileri tarafından ilgi gösterildi.

Ekm

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından hazırlanan "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim" programına okulumuz 3. Ve 4. Sınıf öğrencileri katıldı.

Eyl

Petrolkent Mahallesinde bulunan 16 Mayıs İlokulunda 15 Temmuz Anma Programı yapıldı.

Eyl

Batman'ın Petrolkent mahallesindeki 16 Mayıs İlkokulunda İlköğretim Haftası düzenlenen programla kutlandı.

Eyl

2019-2020 Eğitim-öğretim yılı bugün itibarıyla başladı.

Haz

Petrolkent mahallesinde bulunan Batman 16 Mayıs İlkokulu idareci ve öğretmenleri bu kez okulun ihata duvarını boyadılar.

May

Batman'ın Petrolkent Mahallesinde bulunan 16 Mayıs İlkokulu Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran bir dizi temaslarda bulunmak üzere ziyaret etti.

May

16 Mayıs ilkokulu bünyesinde bulunan anasınıfı öğrencileri anneler gününü unutmadı.