May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 16 Mayıs İlkokulu anasınıfı minikleri güzel etkinliklerle kutladı.

May

16 Mayıs İlkokulu Anasınıfı öğrencileri grup çalışması ile "Uzay" projesini gerçekleştirdi.

May

16 Mayıs İlkokulu anasınıfı öğrencileri ailelerle birlikte çalışma yaptı.

May

16 Mayıs anasını minikleri, fidan dikerek ağaçların önemine dikkat çektiler.

Mrt

Projelerle diğer okullara fark attığımız 16 Mayıs İlkokulumuz, ilk defa Batman’da gözetmensiz sınav, zilsiz okul ve beyaz önlüklü öğretmen projeleriyle dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı...

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı kutlamaları çerçevesinde ve Çanakkale Şehitleri’ni anma günü vesilesiyle 16 Mayıs İlkokulunda bir dizi program yapıldı.

Mrt

16 Mayıs İlkokulu 4/D sınıfı öğrencileri hayatımızı kolaylaştıran icatlar yaptı.

Mrt

Ülkemizde 1-7 Mart tarih aralığı ´´Deprem Haftası´´ olarak kabul edilir.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle okulumuzda bulunan kadın öğretmenlerin kadınlar günü kutlandı.

Mrt

2019 Şubat ayı değerler eğitimi ´´Güven özgüven´´ konulu yapılan yarışma sonucu 2/A sınıfı seçilmiştir.

Mrt

16 Mayıs İlkokulu Müdürümüz Rıfat Fırat’ı öğrenciler makamında ziyaret etti. Minikler, Müdürden isteklerde bulundu.