Mrt

16 Mayıs ilkokulu idare ve rehber öğretmenleri birlikte hasta öğrenci ziyaretini gerçekleştirdi.

Mrt

Petrolkent mahallesinde bulunan Batman 16 Mayıs İlkokulumuzda Sivil Savunma Günü nedeniyle deprem ve yangın tahliye tatbikatı yapıldı.

Şbt

16 Mayıs anasınıf öğrencileri farklı etkinlikler düzenledi.

Şbt

“2018–2019 Eğitim ve öğretim yılı birinci dönemi, Valimiz Sayın Hulusi Şahin’in katılımıyla düzenlenen karne dağıtım töreni ile sona erdi.”

May

Petrolkent mahallesinde bulunan 16 Mayıs İlkokulu anasınıfında anneler günü kutlaması yapıldı.

May

Gönüllü Kadınlar Grubu’ndan iş kadını Nil Ekmen, Petrolken mahallesinde bulunan 16 Mayıs İlkokulumuzun Müdürü Rıfat Fırat’ı ziyaret etti.

May

16 Mayıs İlkokulu Müdürümüz Rıfat Fırat ve okul öğretmenleri, ‘Okuma yazma seferberliği ‘çerçevesinde ev ev, kapı kapı dolaşıp okuma yazma bilmeyenleri kurslara davet ettiler.

Nis

Vali Ahmet Deniz, “Okuryazarlık Seferberliği”  kapsamında Petrolkent Mahallesi´nde bulunan 16 Mayıs İlkokulumuzda açılan kursu ziyaret etti.

Nis

Petrolkent mahellesinde bulunan 16 Mayıs ilkokulumuzda kurulan şişme oyun parkıyla çocukları adeta mutluluktan uçurdu.

Nis

Batman Petrolkent Mahallesinde bulanan 16 Mayıs İlkokulunda velilere değerler eğitimi semineri verildi.

Nis

Batman 16 Mayıs İlkokulu olarak okul bahçemizde 150 öğrencimizin katılımıyla kitap okuma etkinliği düzenledik.

Mrt

Petrolken Mahallesindeki 16 Mayıs İlkokulumuzda eğitim gören öğrencilere saç kesim ve şekillendirme yaptı.

Mrt

Sivil Savunma Haftası kapsamında 16 Mayıs İlkokulunda yangın ve deprem tatbikatı yapıldı.