23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Petrolkent Mahallesinde bulunan 16 Mayıs İlkokulumuzda öğrenci, öğretmen ve idarecilerin katıldığı "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Programı" gerçekleştirildi.

Mrt

Batman Petrolkent Mahallesinde bulunan 16 Mayıs İlkokulumuzda 1-7 Mart tarihleri arasında yapılan deprem haftası tatbikatı yapıldı.

Şbt

Petrolkent Mahallesinde bulunan 16 Mayıs İlkokulumuzda Öğretmen ve Okul Yöneticilerinin Mesleki Gelişiminde Yeni Yaklaşımlar projesi kapsamında başlatılan "Okul Temelli Mesleki Gelişim" programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ock

Petrolkent Mahallesinde bulunan 16 Mayıs İlkokulumuzda artık duvar gazetesi bulunuyor.

Ara

Petrolkent Mahallesinde bulunan 16 Mayıs İlkokulunda düzenlenen ‘Yerli Malı’ haftasına öğrenciler ilgi gösterdi.

Ara

OKULUMUZDA VELİLERİMİZE YÖNELİK TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI VE İHMAL, İSTİSMAR SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

Ara

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZDA RESİM YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR. YARIŞMAYA TOPLAMDA 192 ESER KATILMIŞTIR. HER SINIF SEVİYESİNDEN 1.OLAN RESİM SAHİBİNE RESİM DEFTERİ VE BOYA KALEMİ HEDİYE EDİLMİŞ VE BİRİNCİ OLAN RESİMLER OKUL PANOSUNA ASILMIŞTIR.

Kas

Bir süre önce Sayın Valimiz Hulusi Şahin'in değerli eşi Sayın Ebru Şahin okulumuzu ziyaret etti.

Kas

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, Batman'da "Ziya Öğretmen ile Eğitim buluşmaları" programında öğretmenlerle bir araya geldi.

Kas

Geleceğe Nefes 11 Milyon Fidan Kampanyası Türkiye genelinde olduğu gibi Batman'ın Petrolkent Mahallesinde bulunan 16 Mayıs İlkokulu'muzda da fidan dikilerek destek verildi.

Kas

Darüşafaka okulları yönetim kururlu üyesi Ceylan Kasapoğlu, Petrolkent Mahallesinde bulunan okulumuzu ziyaret etti.

Kas

Okulumuz 16 Mayıs İlkokulu bünyesindeki Anasınıfının minik mucitleri farklı ve renkli çalışmalar yaptı.

Kas

Petrolkent Mahallesinde bulunan 16 Mayıs İlkokulu'muzda Atatürk'ü Anma programı İdareci, öğretmen, personel ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.